Hålla sig borta från basiller

 
När det är det kallaste halvåret framför oss är det då det kommer mest basiller och sjukdomar,men det finns knep att hålla sig undan ifrån. Visa är mer känsliga än andra med kylan som jag blir sjuk varje månad,men ska nu försöka kämpa emot när jag vet själv hur.
 
- Ha på sig varma kläder. Det är a och o att ha på sig ordentligen för att slippa bli förskyld som blir det vanligaste resultatet. En mössa värmer kroppen till en stor del och desamma gäller skor.
 
- Tänka på att få i sig vitaminen D.Den försvinner en del när vi inte får någon sol på oss då gäller det att få i sig på andra sätt.
 
- Vara extra hälsosam. Tänka på sin hälsa ska man alltid göra oavsett,men här är det som påverkar sjukdomar på flera sätt igenom sömn, träning och mat. Socker ger dig försämrad imunförsvar.
 
- Ta berocca dagligen på morgonen. Det är en tablett som du lägger i vatten och finner b vitaminer som gör dig piggare och finns på apoteket.
 
- Dricka varmt. För dig som vill ha något att dricka är varma drycker utan speciellt mycket socker
förbättrar förkylningen och halsen till att den värms upp speciellt om du lägger i citron.
 
- Va hemma så fort du märker din sjukdom. Det är många gånger man gör en massa saker,går till
skolan och jobbet när man tror att man mår så mycket bättre,men du blir sämre istället så vila fort
som möjligt när du märker symtomer.
 
- Handsprit efter handtvättningen. Det finns flera olika dofter med handsprit så byt ut det från din tvål för det ger dig starkare immunförvsar och känns snabbt fräschare. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: