Så begåvad

 
Har knappast sett idol i år fast ska börja gåra det och när jag väl har kollat har jag fastnat för 16 årig Lisa som
är så begåvad och har en utstrålning på scenens som ingen annan har.Hoppas hon tar hem det med storm
speciellt efter denna omgjorda låten.

Det är för vanligt

 
Samhället numera har blivit så tragiskt på ett sätt och det är i de sociala samanhangen som att vara på olika
nattklubbar där många dömer en på utsidan och i andra forum. Det är för ofta utsidan har en betydelse,men 
tänk efter att du är född med att se ut som du gör och det är fint på sitt egna sätt,men det är insidan som utstrålar. En människa har ett värde och känslor inom sig och det är så fel att döma på det du ser. Du kan
inte göra så mycket åt ditt utseende mer än din stil osv,men det är vad som du visar din personlighet.
Det är dig själv inombords som din omgivning gillar,men en människa som andra ser som mindre fin får ingen chans utan det är utsidan som har en så stor betydelse hela tiden. Det är som när du ser en person så får du en uppfattning om det kan vara en tanke som dyker upp i ditt huvud,men att inte ge individen en chans är så fel.Du kanske har uppfattning,men döm aldrig och säg att en människa hur den är utan varje individ är på sitt unika sätt och det du kanske tänkte var så fel. Ifall vi inte hade varit så ytliga hade nog samhället varit så mycket trivsammare och bekvämmare där allt fler kan vara sig själva och stå för det. Ingen ska behöva bli behandlad dåligt pågrund av sitt skall utan vi alla är mänskliga och ingen är heller perfekt.

Detaljer för dagen

 
Nytt smycke från guldfynd och mönster eller symboler till min simpla utfits gör väldigt mycket och fyller upp allting.Det är vad jag känner sticker ut och är bekvämt över min vanliga dag på praktiken.